STIJLICOON // LINDA RODIN

linda rodin

De New Yorkse Linda Rodin is hét bewijs dat je ook op 66 jarige leeftijd een stijlicoon kunt zijn. En zeg nou eerlijk.. Wie wil er op haar 66ste nou niet zo uit zien? Haar zilvergrijze haar zit altijd in model, haar lippen zijn altijd keurig gestift en ze rockt denim beter dan ieder ander. Tijdloze schoonheid ten top!

De Amerikaanse blogger Ari Seth Cohen brengt stijlvolle zestig plussers, als Linda Rodin, prachtig in beeld op zijn modeblog Advanced Style. Met zijn blog probeert hij het negatieve beeld op het ouder worden te veranderen.

“Als beroemde vrouwen één rimpel op hun voorhoofd hebben wordt het meteen uitvergroot in de kranten geplaatst. Zo creëer je vanzelf een wereld waarin ouder worden haast niet ‘mag’. Ik wil juist de positieve kanten van het ouder worden benadrukken.” Aldus Cohen.

En het lijkt erop dat zijn inspanningen succes hebben! Ouderdom wordt de laatste tijd steeds meer omarmd in het modelandschap. Zo koos American Apparel onlangs nog voor een 62-jarig model voor een campagne voor zwemkleding.

Is oud het nieuwe jong?

linda rodin
linda rodin
linda rodin
linda rodin
linda rodin
linda rodin

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*